Over Menno


Ooit als fotograaf begonnen omdat mensen mij gingen vragen voor bruiloften, omdat ik gewoon mooie foto’s maakte. In de loop van de tijd verschoof het werk van bruiloften naar de studio fotografie.

Uiteindelijk ben ik hiervoor samen met mijn vrouw Lichthoek Foto begonnen waar ik vooral familieportretten maakte. Tegenwoordig maak ik alleen nog foto’s naast mijn baan in de ICT. Ik ben meer gericht op de artistieke fotografie waarbij mensen een belangrijke rol blijven spelen, maar ook andere onderwerpen komen aan bod. Voor de artistieke fotografie heb ik een aparte website ingericht: www.manart.nl

Je kunt nog steeds afspraken maken voor bijvoorbeeld familiefoto’s, modellenfoto’s, dierenfoto’s enzovoort. Maar die opdrachten doe ik in principe alleen nog maar buiten kantooruren, dus ‘s avonds en in het weekend.

Voor mijn werk maak ik soms gebruik van vrijwilligers die model staan. Als je belangstelling hebt om een keer model te zijn bij een fotoshoot, vul dan het formulier in bij Aanmelden als fotomodel. Wie weet sta je dan binnenkort voor mijn camera.

Menno

 

 

Contactgegevens

Menno Manheim

Horst 29 50
8225MV Lelystad

Tel. 06 – 1101 8080

 

Contactformulier