Aanmelden als fotomodel


Leest dit eerst!

Fotograaf Menno Manheim van Studio Menno Fotografie / Lichthoek Foto zoekt regelmatig modellen voor fotoshoots. De shoots kunnen onder andere shoots zijn die gratis worden weggegeven, shoots voor de uitbreiding van het portfolio van Studio Menno Fotografie of Lichthoek Foto, workshops met andere fotografen, betaalde shoots in opdracht en ook wel shoots van andere fotografen.

Door het invullen van dit formulier kun je je aanmelden als model voor fotoshoots. Voordat je begint met invullen: Zorg er voor dat je alvast een foto met je gezicht en een foto waar je helemaal op staat klaar hebt om mee te sturen. Anders is aanmelden niet mogelijk.

Een aanmelding geeft geen garantie op een shoot. Wanneer er een geschikte shoot is wordt er contact met je opgenomen.

Persoonlijke gegevens

Ervaring & Ambitie

Ervaring is zeker niet altijd nodig, maar wordt soms wel gevraagd. Welke ervaring heb je en waarom wil je graag model zijn.

Voorkeuren

Geef van de onderstaande onderwerpen aan of je hier belangstelling voor hebt. Wanneer er een shoot beschikbaar komt, dan wordt er rekening gehouden met alles wat je hebt ingevuld.

Per onderwerp kun je vinkjes zetten bij:

Cadeau
Je zou dit best als cadeau willen ontvangen. Je mag dan zelf kiezen wat voor een foto's je wilt hebben en de foto's worden nergens anders voor gebruikt.

TFP
Je bepaalt samen met de fotograaf wat voor een foto's er worden gemaakt en je krijgt dan altijd zelf foto's van de shoot. De fotograaf mag zelf de foto's ook gebruiken en bijvoorbeeld op internet zetten.
Je hebt meer kans om gekozen te worden voor een shoot als de foto's ook gebruikt mogen worden door de fotograaf.

Betaald
Bij een betaalde shoot heb je meestal niets te zeggen over de foto's en Je krijgt ook niet altijd zelf de foto's. Maar je krijgt wel een vergoeding waarover je van tevoren afspraken maakt.

Niet
Duidelijkheid voor alles. Als je iets niet wil, zelfs al zou je het cadeau krijgen of er voor betaald worden, dan wordt je hier ook niet voor gevraagd.

Geef per onderwerp ook aan hoeveel interesse je hebt op een schaal van 1 t/m 10.
0=Geen interesse, 10=Ja, heel graag!

5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5

Toelichting

In het Toelichting vak kun je je voorkeuren verder toelichten. Als je bijvoorbeeld hebt aangegeven dat je wel een familieshoot wil doen, vertel dan iets over je familie. Of als je een zwangerschapsshoot wil doen, vertel dan wanneer je uitgerekend bent.

Als je zelf een leuk idee voor een shoot hebt, dan is dit de plek om daar over te vertellen. Met een goed idee heb je een grotere kans om te worden gevraagd voor een shoot.

Foto's

Hieronder kun je een aantal foto's toevoegen. Voeg in ieder geval een foto van je gezicht toe en een foto waar je helemaal op staat. Verder kun je nog een extra foto toevoegen.

Aanmelding versturen

Druk op de Verzenden knop om je aanmelding te versturen.

De door jou verstuurde gegevens worden door Studio Menno Fotografie / Lichthoek Foto uitsluitend gebruikt voor de selectie van modellen voor shoots en worden niet doorgegeven aan derden. Ook als je hebt aangegeven voor shoots van andere fotografen model te willen zijn, dan vragen we eerst jouw toestemming voordat we gegevens doorgeven aan een ander.